MIDTVEISHUKEN
Midtveishuken er en gapahuk som ligger midtveis på Runden rundt Øverlandsvatnet. Den ligger også midtveis på turistforeningens eldste merka sti, fra sentrum til Tusten. Den blei bygd av Moldemarkas Venner i 2015 og 2016. Den har benker under tak for ca 20 personer. Det er også mulig å overnatte på benkene, for en middels stor familie, eller det kan spennes opp hengekøyer på kryss og tvers mellom søylene.


Like foran gapahuken er det bålplass med regulerbar grillrist og kroker for oppheng. Gapahuken forsynes jevnlig med tørr ved, og det er også vedlager ute på veggene. Inne er det vedkløyver, hoggestabbe, vedklype, bålhansker, kaffekjele og brannteppe.


På plassen foran gapahuken er det også et rastebord tilpassa rullestoler, to benker med rygg og ikke minst en meget populær hammock (huskebenk). Det er også to benker nede ved vatnet, for dem som vil bade om sommeren eller spenne på seg skøyter om vinteren.

Midtveishuken er lett å nå med barnevogn eller rullestol, fra Jensgurilia og langs Runden. En tur på 2,5 km som er oppnåelig for de aller fleste.

.